Gătiți cartea: salată clasică de pană

Gatiti cartea: salata clasica de pană ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 862 calorii, 31g de proteine, și 75g de grăsime pe porție. 90 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de miere, piper, brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: neo-clasic Croque Monsieur, Gatiti cartea: cookie-uri clasice de zahar, și Gatiti cartea: aripi clasice de bivol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face pansamentul, adăugați toate ingredientele într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați pentru a combina. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
Pentru a face salata, încălziți o tigaie la foc mediu și gătiți slănina până când este crocantă. Tapetați o tavă metalică cu prosoape de hârtie.
Scurgeți slănina. Se răcește, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Scoateți capătul rădăcinii din salată și tăiați capul în 4 pene.
Așezați câte o pană pe patru feluri de mâncare individuale. Împrăștiați verdele amestecat în jurul fiecărei pene. Îmbrăcați fiecare pană cu 2 linguri de pansament.
Garnisiți fiecare cu slănină mărunțită, brânză, ceapă și scallions.