Găsiți cartea

Găsiți cartea
Găsiți cartea ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție conține 421 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, făină nealbită, făină de tort și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Kitchn are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Găsiți cartea: Cartea de bucate Big Sur Bakery: un an din viața unui Restaurant, Găsește-l, și Găsește-l pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți foaia de copt pe raftul din mijloc al cuptorului și coaceți timp de 12 minute. Rotiți tigaia și continuați să coaceți încă 15 până la 20 de minute sau până când vârtejurile devin maro auriu foarte adânc. Răciți foaia de copt pe un suport timp de 5 minute înainte de a transfera produsele de patiserie direct pe suport pentru a termina răcirea. Produsele de patiserie răcite trebuie păstrate într-un recipient etanș până când sunteți gata să asamblați și să livrați cadoul.Înfășurându-lo nouă mistrie de grădină strălucitoare căptușită cu hârtie absorbantă și umplută cu "melcii" face un cadou adorabil, mai ales pentru un grădinar.Consumabile sugerate1 dreptunghi (8 x 10 inci)hârtie absorbantă1 mistrie nouă de grădină mare1 pătrat (18 inci) celofan clar1 cravată răsucită cu sârmă
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscargotEscargot
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Card cadou Ribbon1
3
Cum se face un pachet cadou de mistrie de grădină
4
Puneți foaia de hârtie absorbantă în diagonală peste partea superioară a mistriei și așezați mistria pe un pătrat mare de celofan. Umpleți mistria căptușită cu țesut până la revărsarea cu vârtejurile de patiserie, adunați celofanul strâns în jurul mânerului mistriei și fixați celofanul cu cravata de răsucire a sârmei.
5
Tăiați tot excesul de celofan cât mai aproape de cravata răsucită. Legați o panglică în jurul cravatei răsucite și terminați cu un arc și un card cadou.Retipărit cu permisiunea de la Gourmet Gifts: 100 de rețete delicioase pentru fiecare ocazie de a vă face și de a înfășura cu stil de Dinah Corley și publicat de Harvard Common Press.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista