Găluște Jiaozi

Găluște Jiaozi

Instrucțiuni

1
Scurgeți varza într-o strecurătoare peste o chiuvetă și folosiți-vă mâinile pentru a stoarce excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-un bol mare de amestecare, combinați varza, carnea de porc, sosul de soia, vinul de orez, uleiul de susan, ghimbirul, ceapa verde și piperul. Se amestecă într-o direcție cu un bețișor până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Pentru a forma găluștele, așezați un înveliș în palma mâinii și așezați o linguriță de umplutură în centru. Scufundați degetul într-un castron cu apă și rulați-l în jurul marginii pentru a ajuta la o etanșare bună. Îndoiți ușor învelișul pe el însuși, dar nu atingeți marginile împreună. Începând de la un capăt, folosiți degetele pentru a face o mică încrețire pe partea învelișului închisă pentru dvs., apoi apăsați pliul în cealaltă parte și prindeți-l ferm. Continuați să faceți pliuri pe deschiderea găluștei în acest fel până când sunt complet sigilate. Repetați acest proces cu umplutura și ambalajele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Vin De OrezVin De Orez
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
4
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Aruncați jumătate din găluște în apă și amestecați o dată, astfel încât să nu se lipească. Când apa fierbe din nou, adăugați 1 cană de apă rece în oală. Apoi, când fierbe din nou, adăugați 3 căni de apă rece. A treia oară când apa fierbe, găluștele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Scoateți-le cu o lingură cu fante și repetați cu găluștele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Serviți imediat cu boluri mici de oțet chinezesc de orez negru pentru scufundare.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Retipărit cu permisiunea de la hrănirea Dragonului: un jurnal de călătorie culinar prin China cu Rețetede Mary Kate Tate și Nate Tate, (c) 8011 Editura Andrews McMeel, LLC
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Reprinted with permission from Feeding The Dragon: A Culinary Travelogue Through China with Recipesby Mary Kate Tate & Nate Tate, (C) © 2011 Andrews McMeel Publishing, LLC
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate4
Revista