Găluște Jiaozi

Găluște Jiaozi

Instrucțiuni

1
Scurgeți varza într-o strecurătoare peste o chiuvetă și folosiți-vă mâinile pentru a stoarce excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Într-un bol mare de amestecare, combinați varza, carnea de porc, sosul de soia, vinul de orez, uleiul de susan, ghimbirul, ceapa verde și piperul. Se amestecă într-o direcție cu un bețișor până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Pentru a forma găluștele, așezați un înveliș în palma mâinii și așezați o linguriță de umplutură în centru. Scufundați degetul într-un castron cu apă și rulați-l în jurul marginii pentru a ajuta la o etanșare bună. Îndoiți ușor învelișul pe el însuși, dar nu atingeți marginile împreună. Începând de la un capăt, folosiți degetele pentru a face o mică încrețire pe partea învelișului închisă pentru dvs., apoi apăsați pliul în cealaltă parte și prindeți-l ferm. Continuați să faceți pliuri pe deschiderea găluștei în acest fel până când sunt complet sigilate. Repetați acest proces cu umplutura și ambalajele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Vin De OrezVin De Orez
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
4
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Aruncați jumătate din găluște în apă și amestecați o dată, astfel încât să nu se lipească. Când apa fierbe din nou, adăugați 1 cană de apă rece în oală. Apoi, când fierbe din nou, adăugați 3 căni de apă rece. A treia oară când apa fierbe, găluștele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Scoateți-le cu o lingură cu fante și repetați cu găluștele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Serviți imediat cu boluri mici de oțet chinezesc de orez negru pentru scufundare.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Retipărit cu permisiunea de la hrănirea Dragonului: un jurnal de călătorie culinar prin China cu Rețetede Mary Kate Tate și Nate Tate, (c) 8011 Editura Andrews McMeel, LLC
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Reprinted with permission from Feeding The Dragon: A Culinary Travelogue Through China with Recipesby Mary Kate Tate & Nate Tate, (C) © 2011 Andrews McMeel Publishing, LLC
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate4
Revista