Găluște De Roșii Cheddar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați găluște de roșii Cheddar. Această rețetă vegetariană servește 5 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 303 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei vegetal, lapte, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană de roșii și harissa cu găluște de cheddar, Tocană de roșii-legume cu găluște de brânză Cheddar, și Tocană de vită cu găluște de Cheddar.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, se sotează ceapa și ardeiul verde în ulei până se înmoaie.
Adăugați făină; se amestecă bine. Se amestecă treptat în roșii.
Adăugați frunze de țelină, zahăr, sare și piper; se aduce la fierbere la foc mediu. Gatiti si amestecati timp de 2 minute. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Între timp, pentru găluște, combinați făina, praful de copt și sarea într-un bol; se taie scurtarea până se sfărâmă.
Adăugați brânză cheddar. Se amestecă laptele doar până se umezește.
Aruncați aluatul cu linguri pe sosul de roșii. Acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă într-o găluște iese curată (nu ridicați capacul în timp ce fierbeți).