Găluște de porc și Kimchi
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Găluște de porc și Kimchi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 79 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de soia, mirin, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Găluște de porc și Kimchi, Găluște Kimchi Aburite (Jjin Kimchi Mandu), și Kimchi Mandu (Găluște Coreene Kimchi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti găluște, combinați primele 10 ingrediente. Lucrând cu 1 piele gyoza la un moment dat (acoperiți pielea rămasă pentru a preveni uscarea), lingurați aproximativ 1 1/2 linguriță amestec de porc în centrul fiecărei piele. Umeziți marginile pielii cu apă. Îndoiți în jumătate, ciupind marginile împreună pentru a sigila.
Așezați găluștele, cu cusătura în sus, pe o foaie de copt presărată cu 1 linguriță de amidon de porumb (acoperiți ușor cu un prosop pentru a preveni uscarea).
Aranjați jumătate din găluște într-un singur strat într-un abur de bambus sau legume acoperit cu spray de gătit. Găluște cu aburi, acoperite, timp de 10 minute.
Scoateți găluștele din abur; păstrați cald. Repetați procedura cu găluștele rămase.
Pentru a pregăti sosul, combinați 1 lingură de ceapă și ingredientele rămase.
Serviți sosul cu găluște.