Găluște De Cartofi Umplute

Găluște De Cartofi Umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați găluște umplute cu cartofi. O porție conține 211 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 7 și costă 37 de cenți pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de făină, pesmet, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Găluște De Cartofi, Găluște De Cartofi, și Găluște de cartofi II.

Instrucțiuni

1
Pentru crutoane, topiți untul într-o tigaie mică; cuburi de pâine brună. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Într-o cratiță, fierbeți cartofii în apă pentru a acoperi până se înmoaie. Se răcește; cartofi de orez și se pune într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați făina, praful de copt, sarea și nucșoara. Se amestecă ouăle; bate până când amestecul își menține forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Cu mâinile ușor făinoase, formați aproximativ 2 linguri de aluat într-o bilă, așezând câteva crutoane în centrul fiecărei bile. Repetați cu aluatul rămas și crutoanele. Se da la frigider 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Aruncați găluștele în apă clocotită cu sare (2 lingurițe de sare la 1 litru de apă). Se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Scurgere. Topiți untul într-o tigaie mică; gătiți și amestecați firimiturile de pâine până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se presară peste găluște.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții7
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista