Găini Cornish Prăjite Cu Piper

Friptura de pui Cornish piperat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 615 calorii, 49G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de găini cornish, muștar maro picant, jeleu de coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Găini Cornish prăjite în stil marocan cu legume, Găini de vânat Cornish prăjite cu sos portocaliu-Teriyaki, și Găini De Vânat Din Cornish Prăjite Cu Umplutură De Fructe Sărate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâturile de la găini. Împărțiți găinile pe jumătate pe lungime.
Așezați jumătățile de găină, cu pieptul în sus, într-o tigaie acoperită cu spray de gătit.
Combinați muștarul și jeleul.
Ungeți amestecul de muștar peste găini; se presară uniform cu piper și sare.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapselor înregistrează 16
Lăsați să stea 10 minute.