Găini Cornish frecate cu condimente cu umplutură de Haroseth și Sherry Jus
Găinile Cornish frecate cu condimente cu umplutură Haroseth și Sherry Jus este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 117 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ienibahar măcinat, găini cornish, boia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sage și găini Cornish frecate cu usturoi, Găini Cornish cu umplutură de migdale, și Găini Cornish Cu Umplutură De Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Bateți împreună condimentele, 2 lingurițe de sare, 1 linguriță de piper și ulei într-un castron mic.
Găinile Pat cavitatea uscată și chestii de fiecare cu 1/3 ceasca haroseth.
Așezați găinile într-o tigaie mare ignifugă și frecați peste tot cu amestec de condimente, inclusiv sub pielea cărnii de sân (slăbiți ușor pielea cu degetele). Puneți aripile sub corp, apoi fixați picioarele împreună cu un pick de lemn sau cravată cu șnur de bucătărie.
Prăjiți găinile 20 de minute, apoi periați cu picături de tigaie. Continuați să prăjiți, ungând la fiecare 10 minute, până când sucurile curg limpede când o coapsă este străpunsă, cu 25 până la 30 de minute mai mult (45 până la 50 de minute în total).
Transferați găinile pe o tăietură.
Călare tigaie peste 2 arzătoare și se fierbe picături, răzuire până biți maro, 2 minute. Adăugați cu grijă Sherry (se poate aprinde) și fierbeți 2 minute (sau până când flăcările scad).
Adăugați apă și fierbeți, amestecând, până când sosul este ușor îngroșat și redus la aproximativ 1 1/2 căni, 4 până la 5 minute.
Transferați sosul într-o cană de măsurare și lăsați să stea 1 minut, apoi îndepărtați grăsimea (sau folosiți un separator de grăsime).
Serviți găinile, înjumătățite dacă doriți, cu sos pe lateral.