Gustare cu biscuiți cu nuci elvețiene

Gustare cu biscuiți cu nuci elvețiene
Gustare cu biscuiți cu nuci elvețiene ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de aperitive. Această rețetă servește 16. O porție conține 128 de calorii , 5 g de proteine și 11 g de grăsimi . Pentru 50 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Mergeți la magazin și cumpărați brânză elvețiană, pătrunjel, smântână și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 30% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mix de gustări de biscuiți , Gustare cu salsa KRAFT® Cracker Cuts și Essential Everyday: Mix de gustări de biscuiți cu brânză .

Instrucțiuni

1
Intr-un castron mare, bate crema de branza pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați brânza elvețiană, smântâna și muștarul. Se amestecă nucile, pătrunjelul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Dati la frigider cel putin 1 ora inainte de servire.
4
Serviți cu biscuiți și/sau chipsuri de covrigi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De BagelChipsuri De Bagel
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. NV Armon cu o evaluare de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
NV Armon
NV Armon
Este o băutură foarte răcoritoare, cu aromă aromată de tip boabe pline. Există note de stafide întunecate ale nasului cu căpșuni proaspete atrăgătoare. Cel mai bine se servește rece cu cuburi de gheață, ca desert la orice masă.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista