Gust de ceapă neagră
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 45 de minute de petrecut în bucătărie, Black Onion Relish ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovovegetariană de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 2,97 USD per porție. Această garnitură are 502 de calorii , 4 g de proteine și 43 g de grăsime per porție. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână oțet de sherry, sare și piper, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 90% . Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Fripturile la grătar cu sos de ceapă și gust de ceapă , gust de ceapă și gust de ceapă .
Instrucțiuni
Faceți un foc de tabără sau pregătiți un grătar cu cărbune și lăsați focul să ardă până când a acumulat un pat de cărbuni.
Cuibărește ceapa în golurile fierbinți și adună cărbuni pe părțile laterale și deasupra. Se prăjește până se înnegrește și se înmoaie, aproximativ 15 minute. Întoarceți ceapa, reîngropați-o și gătiți până când ceapa începe să curgă sucul, încă 10 până la 15 minute. O frigărui de bambus introdusă în centru ar trebui să alunece cu ușurință înăuntru.
Puneti ceapa intr-un bol, acoperiti si lasati sa se raceasca.
Pune ardei roșu pe cărbuni; gătiți, întorcând des, până se carbonizează, aproximativ 10 minute.
Curățați coaja înnegrită de pe ceapă și răzuiți bucățile negre carbonizate de pe ardeiul roșu. Tăiați mărunt ceapa și ardeiul roșu.
Se amestecă într-un castron cu pătrunjel și se condimentează cu sare, piper negru și piper cayenne după gust.
Puneți oțet de sherry și ulei de măsline cu gust, acoperiți și lăsați la frigider timp de 1 oră.