Gulaș de vită ușor al lui David

Gulaș de vită ușor al lui David
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare din Europa de Est. Încercați să faceți gulașul ușor de vită al lui David acasă. Pentru 1,89 USD pe porție, primești un fel principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 340 calorii, 51G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 15 minute. Un amestec de carne de tocană de vită, amestec de supă de ceapă, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Gulaș Ușor De Vită, Gulaș Ușor De Vită, și Lasagna ușoară pentru tigaie a lui Marge Perry și David Bonom.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare. Se fierbe carnea de tocană în tigaie fierbinte pentru a se rumeni pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se toarnă apă în tigaie. Se amestecă pasta de roșii și supa de ceapă se amestecă în apă. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la minim, puneți un capac pe tigaie și fierbeți până când carnea de vită este suficient de fragedă pentru a tăia cu ușurință cu o furculiță, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Pasta De TomatePasta De Tomate
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Shiraz, Rioja, Zweigelt

Gulașul poate fi asociat cu Shiraz, Rioja și Zweigelt. În timp ce un vin roșu maghiar ar fi potrivit, am recomandat câteva vinuri roșii mai ușor de găsit, care vor funcționa și ele frumos. Les Cretes Syrah cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 33 de dolari pe sticlă.
Les Cretes Syrah
Les Cretes Syrah
Rubin cu nuanțe de granat. Strat subțire de condimente prăjite până la nas cu nuanțe de fructe de pădure. Moale și echilibrat la gust, cu aromă și prospețime bune.Asociați acest vin alături de primele feluri de mâncare, fondue, carne roșie, vânat, brânză.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate64
Revista