Guacamole pui împachetări pentru două

Guacamole pui împachetări pentru două
Guacamole pui împachetări pentru două ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 263 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână amestec de brânză mexicană, salsa, tortilla de spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Guacamole Pui Wraps, Ananas Guacamole Pui Wraps, și Turcia Guacamole Wraps pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți guacamole peste jumătate din fiecare tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot Dog, La GratarHot Dog, La Gratar
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2
Strat cu salsa, brânză, pui și salată la termen 2 în. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
3
Rulați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Guacamole în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa bogată profundă și aroma florală pentru un Pinot Noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin să primească fie ani de îmbătrânire, fie să fie băut la fața locului.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Revista