Guacamol

Guacamol
Guacamolul este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție conține 625 calorii, 7g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați avocado, piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 112 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Încercați guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican, Pătlagină verde prăjită cu Guacamole și creveți (Tostada de PL Inktano con camarones y Guacamole), și Chipotle Mexican Grill Guacamole – guacamole proaspăt făcute, care este ușor de a face poate fi avut cu acest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Înjumătățiți și puneți avocado. Cu o lingură, scoateți carnea într-un bol de amestecare. Mash avocado folosind fie o furculiță sau masher de cartofi, lăsându-le încă un pic chunky.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Adăugați ingredientele rămase și pliați totul împreună.
4
Stropiți cu puțin ulei de măsline, reglați condimentul cu sare și piper și dați-i 1 amestec final cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
5
Așezați o bucată de folie de plastic strânsă pe suprafața guacamolului, astfel încât să nu se rumenească și să se refrigereze cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot Dog, La GratarHot Dog, La Gratar
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Vinăria Enroute Les Pommiers Pinot Noir
Vinăria Enroute Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe palat.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista