Grătar de miel la grătar cu orez șofran

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați grătarul de miel cu orez șofran. O porție conține 683 calorii, 33g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Grătar șofran Rack de miel, Grătar De Miel La Grătar, și Grătar de miel la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță medie la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se rumenesc, amestecand frecvent.
Adăugați orez și următoarele 3 ingrediente (prin frunza de dafin); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Aruncați frunza de dafin. Păstrați cald.
Combinați sarea și următoarele 6 ingrediente (prin piper).
Ungeți mielul cu ulei și frecați cu amestec de sare.
Așezați mielul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 10 minute, rotind o dată sau până când un termometru înregistrează 145 (mediu-rar) la 160 (mediu).
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia în cotlet.
Notă de vin: Lambchiar și mielul picant ca acesta este una dintre cele mai flexibile cărnuri când vine vorba de vin. Se potrivește cu aproape fiecare soi roșu major. Acestea fiind spuse, atunci când condimentul joacă un rol cheie, așa cum se întâmplă aici, îmi place să aleg un roșu gros, bogat, picant, care să reflecte atât picantul felului de mâncare, cât și să acționeze ca un fundal moale și gros. Un shiraz Australian este perfect. Și din moment ce aceasta este o bucată de carne specială, destul de scumpă, am ales un vin demn de ea: Penfolds St. Henri 2003 din Australia de Sud, $ Karen MacNeil