Grătar Cu Friptură
Herbed friptură freca este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 6 porții. O porție conține 19 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Acesta funcționează cel mai bine ca o marinata, și se face în jurul valorii de 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, sare, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cel mai bun condiment uscat freca pentru pui, carne de vită și carne de porc, Friptură Cuier Herbed, și Cartofi Prăjiți Cu Friptură.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un castron mic și zdrobiți cu spatele unei linguri. A se păstra într-un recipient etanș.
Periați o tigaie rezistentă la cuptor cu 1 lingură de ulei de măsline și puneți-o la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați friptura și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Puneți imediat tigaia într-un cuptor de 400 și coaceți 8 până la 10 minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 145 (mediu-rar).
Notă: Rub poate fi folosit și pe carne de porc și pui.