Gruenkohl (Kale) și cârnați din Germania de Nord

Gruenkohl (Kale) și cârnați din Germania de Nord
Gruenkohl nord-German (Kale) și cârnați este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 276 calorii. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați muștar, sare și piper măcinat, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nucsoara sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară De Afine ca desert. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 217 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Supă de năut și Kale din Africa de Nord, Tigaie Germană Pentru Cârnați, și Pizza Cu Cârnați În Stil German pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă la fiert și amestecați varza; fierbeți timp de 1 minut și scoateți din apă cu o lingură pliată. Puneți deoparte varza albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Așezați slănina într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți până se rumenesc, amestecând frecvent, aproximativ 8 minute. Se amestecă ceapa și se gătește până la translucid, aproximativ 5 minute. Se amestecă varza albă și se gătește până când varza este verde strălucitor și începe să devină fragedă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi și se aduce amestecul la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și amestecați granulele de bouillon de vită și nucșoara. Fierbeti varza pana se inmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De Bouillon De VităGranule De Bouillon De Vită
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
KaleKale
4
Amestecați muștarul în varză și așezați feliile de șuncă și legăturile de cârnați deasupra. Fierbeți varza, șunca și cârnații până când cârnații sunt fierți, încă aproximativ 35 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper negru înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cârnați Link-uriCârnați Link-uri
Felii De șuncăFelii De șuncă
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
KaleKale
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegerile mele de top pentru German. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și schnitzel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder merge bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista