Gruenkohl (Kale) și cârnați din Germania de Nord
Gruenkohl nord-German (Kale) și cârnați este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 276 calorii. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați muștar, sare și piper măcinat, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nucsoara sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară De Afine ca desert. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 217 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Supă de năut și Kale din Africa de Nord, Tigaie Germană Pentru Cârnați, și Pizza Cu Cârnați În Stil German pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fiert și amestecați varza; fierbeți timp de 1 minut și scoateți din apă cu o lingură pliată. Puneți deoparte varza albă.
Așezați slănina într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți până se rumenesc, amestecând frecvent, aproximativ 8 minute. Se amestecă ceapa și se gătește până la translucid, aproximativ 5 minute. Se amestecă varza albă și se gătește până când varza este verde strălucitor și începe să devină fragedă, aproximativ 4 minute.
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi și se aduce amestecul la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și amestecați granulele de bouillon de vită și nucșoara. Fierbeti varza pana se inmoaie, aproximativ 30 de minute.
Amestecați muștarul în varză și așezați feliile de șuncă și legăturile de cârnați deasupra. Fierbeți varza, șunca și cârnații până când cârnații sunt fierți, încă aproximativ 35 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper negru înainte de servire.