Grouper Yellowedge cu budincă de porumb dulce savuros, vinetă de ciuperci de stridii și verdeață minionă

Grouper Yellowedge cu budincă de porumb dulce savuros, vinetă de ciuperci de stridii și verdeață minionă
Grouper Yellowedge cu budinca de porumb dulce cimbru, stridie ciuperci Vinaigrette și verdeață Petite este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,44 USD pe porție. O porție conține 613 calorii, 38g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați legume amestecate și ulei de măsline, ulei de măsline de calitate, verdeață minionă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Boluri savuroase de ovăz pentru micul dejun cu verdeață de usturoi fumuriu și vinetă cu miere de Chipotle, Salată de verdeață mixtă cu vinaigret de ciuperci, și Budinca De Porumb Savuroasa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie medie, apoi adăugați ciupercile și sotati în uleiul de măsline, stropind cu sare și piper negru, până se ofilesc, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați cimbrul, usturoiul și șalotele și sotati încă 1 minut. Reduceți căldura și adăugați oțetul de sherry și mierea. Se amestecă pentru a combina. Gustați și adăugați mai multă sare și piper, dacă este necesar, și rezervați pentru placare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Oțet De SherryOțet De Sherry
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Pentru budinca de porumb: curățați stocul și porumbul într-un blender de mare viteză. Se strecoară piureul de porumb printr-o strecurătoare fină, apoi se toarnă într-un cazan dublu la foc moderat. Condimentează cu sare și piper. Se amestecă des; amestecul va începe să se îngroașe din amidonul natural din porumb. Gatiti pana la consistenta dorita, apoi amestecati untul si creme fraiche. Gustați și reglați sarea și piperul, dacă este necesar, și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
AmidonAmidon
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Pentru grupator: preîncălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrouperGrouper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Presărați fileurile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6
Adăugați uleiul în tigaie, apoi adăugați cu grijă fileurile de grupare; nu supraaglomerați tigaia. Căutați bine peștele, adăugând untul și cimbrul proaspăt. Gatiti pana cand grupul este bine ars si doar fiert, 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrouperGrouper
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Pentru a servi, placa 4 uncii de budinca de porumb în fiecare din cele patru boluri de mică adâncime de 12 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Așezați un file cald de gruper în centru și garnisiți cu vinetă de ciuperci și verdeață minionă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De GrupFileuri De Grup
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
VerziiVerzii
10
Serviți și bucurați-vă!

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista