Grill: mere în sos de Caramel

Grill: mere în sos de Caramel
Grătar: merele în sos de Caramel ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 840 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,56 USD pe porție. 42 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare de mare grosieră, mere granny smith, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Grătar: mere umplute cu cârnați, Mere coapte cu sos de rom-Caramel, și Mere glazurate în sos de Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un tăietor de biscuiți de 4 inci, tăiați 4 runde din foaia de patiserie. Folosind furculița, înțepați fiecare rundă de patiserie de aproximativ 12 ori pentru a preveni creșterea prea mare a aluatului în cuptor. Urmând instrucțiunile pachetului, coaceți rondele de patiserie pe foaia de copt până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Transferați în grătar pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
3
Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați zahărul brun, smântâna grea și1/4 cană de unt pentru sos, amestecând continuu până când zahărul este dizolvat și untul este topit, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Într-un castron mare, aruncați felii de mere cu unt topit pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se împrăștie cărbuni uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Așezați feliile de mere pe grătar și gătiți la foc mediu, cu capacul închis cât mai mult posibil, până se rumenesc bine și se înmoaie, 8 până la 10 minute, răsturnând o dată la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Transferați feliile de mere în castron. Reîncălziți sosul la foc mic, dacă este necesar, și puneți puțin sos peste felii de mere, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Pentru asamblare, așezați fiecare rundă de patiserie pe o farfurie de desert. Aranjați felii de mere deasupra rundelor de patiserie. Puneți sosul rămas peste mere, permițându-i să curgă pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
10
Se presară cu puțină sare grosieră, dacă se dorește. Finalizați cu păpușă de frișcă sau creme fraiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Sare GrosierăSare Grosieră
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista