Gratinul de roșii și ierburi al lui James Peterson

Gratinul de roșii și ierburi al lui James Peterson
Gratinul de roșii și ierburi al lui James Peterson ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 193 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $1.72 pe portie. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de măsline, capere, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Încercați Ardeiul iute murat al lui James Peterson, Gnocchi cu spanac de James Peterson, și Gătit fin Vichyssoise de James Peterson pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați roșiile în jumătate de sus în jos și tăiați fiecare dintre jumătăți în 4 pene. Folosiți degetul mare și arătătorul pentru a împinge semințele din fiecare dintre pene. Aruncați pene de roșii cu sarea grosieră și scurgeți-le într-o strecurătoare timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Se presară frunzele de busuioc cu 2 lingurițe de ulei de măsline și se toacă grosier. (Uleiul ajută la prevenirea înnegririi frunzelor.) Combinați imediat busuiocul cu uleiul de măsline rămas într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Întindeți și o treime din amestecul de busuioc într-un vas oval gratinat sau un vas de copt pătrat suficient de mare pentru a ține roșiile într-un singur strat. Aranjați roșiile în vas, suprapunându-le ușor dacă este necesar. Puneți o a doua treime din amestecul de busuioc peste roșii și presărați peste parmezan. Dacă utilizați oricare dintre celelalte toppinguri, aranjați-le deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Coaceți timp de 1 până la 1 1/2 ore, până când nu mai rămâne lichid în vasul de copt și s-a format o crustă ușoară deasupra. Dacă brânza sau toppingurile încep să devină prea maronii înainte ca lichidul să se evapore, opriți cuptorul și coaceți ceva mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Ungeți cu amestecul de busuioc rămas și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista