Gratinat de busuioc și fasole verde

Gratinat de busuioc și fasole verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gratinatul de busuioc și fasole verde. Această rețetă servește 8. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 312 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, pesmet, kosher saltplus mai mult și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de fasole verde și busuioc, Salată de fasole verde cu busuioc, Balsamic și parmezan, și Salată de cartofi-fasole verde cu lămâie și busuioc.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Setați suportul în centru.Pre-pare o baie de gheață într-un castron mare.Umpleți o oală mare cu aproximativ 3 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Lăsați-l să fiarbă și apoi adăugați o cantitate bună de sare kosher.Aruncați toate fasolea verde proaspătă în apa clocotită, acoperiți oala până când apa fierbe din nou, apoi gătiți neacoperită, timp de aproximativ 4-6 minute, până când abia sunt fierte; fraged, dar încă suficient de ferm pentru a se rupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde ProaspătăFasole Verde Proaspătă
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți fasolea scurt într-o strecurătoare, apoi scufundați-le în baia cu gheață pregătită. Când se răcește, transferați-le într-un alt castron și presărați-le cu linguriță de sare. Fasolea poate lua cu adevărat multă sare. Așa că lăsați-i să stea câteva minute pentru a absorbi o parte din condimente.Între timp, clătiți și uscați roșiile. Dacă sunt mai mari de un centimetru, tăiați-le în jumătate, altfel lăsați-le întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Tăiați mozzarella în cuburi de centimetru. Feliați frunzele de busuioc în bucăți subțiri, care se numește chiffonade. Este mai ușor să realizați acest lucru dacă legați destul de multe unul peste celălalt, apoi rulați-le în stilul trabucului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Tăiați Crucea înțelept și veți rămâne cu chiffonade perfecte.Aruncați brânza Parmigiano-Reggiano rasă și pesmetul împreună într-un castron mic. Ungeți ușor interiorul unui vas de copt superficial, de 2 sau 3 litri, cu o linguriță sau mai mult din unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Presărați ceașcă de brânză și amestec de pesmet pe toată partea de jos și în sus pe părțile laterale ale vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Adăugați roșiile, cuburile de mozzarella și bucățile de busuioc în vasul care conține fasolea verde răcită și sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Stropiți uleiul de măsline peste tot, presărați restul de sare de linguriță de km și aruncați împreună de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Presărați deasupra aproximativ jumătate din brânza rămasă și pesmetul și aruncați bine, până când totul este bine acoperit.Răsturnați legumele și pesmetul în vasul de copt și întindeți-le într-un strat chiar bine amestecat și uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
10
Se presară peste pesmetul rămas și se taie untul rămas în zaruri și se împrăștie peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
11
Introduceți vasul în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Coaceți gratinatul timp de 12 minute, apoi rotiți-l și coaceți încă 12 minute. 24 de minute ar trebui să fie perfecte pentru a obține o crustă maro cu bule. Cu toate acestea, dacă nu este rumenit spre satisfacția dvs., puneți-l sub un broiler pentru o clipă sau două, mai degrabă decât să-l gătiți mai mult, ceea ce va reuși doar să gătească excesiv fasolea.Aduceți gratinatul fierbinte la masă în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista