Gratinat de busuioc și fasole verde

Gratinat de busuioc și fasole verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gratinatul de busuioc și fasole verde. Această rețetă servește 8. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 312 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, pesmet, kosher saltplus mai mult și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de fasole verde și busuioc, Salată de fasole verde cu busuioc, Balsamic și parmezan, și Salată de cartofi-fasole verde cu lămâie și busuioc.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Setați suportul în centru.Pre-pare o baie de gheață într-un castron mare.Umpleți o oală mare cu aproximativ 3 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Lăsați-l să fiarbă și apoi adăugați o cantitate bună de sare kosher.Aruncați toate fasolea verde proaspătă în apa clocotită, acoperiți oala până când apa fierbe din nou, apoi gătiți neacoperită, timp de aproximativ 4-6 minute, până când abia sunt fierte; fraged, dar încă suficient de ferm pentru a se rupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde ProaspătăFasole Verde Proaspătă
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți fasolea scurt într-o strecurătoare, apoi scufundați-le în baia cu gheață pregătită. Când se răcește, transferați-le într-un alt castron și presărați-le cu linguriță de sare. Fasolea poate lua cu adevărat multă sare. Așa că lăsați-i să stea câteva minute pentru a absorbi o parte din condimente.Între timp, clătiți și uscați roșiile. Dacă sunt mai mari de un centimetru, tăiați-le în jumătate, altfel lăsați-le întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Tăiați mozzarella în cuburi de centimetru. Feliați frunzele de busuioc în bucăți subțiri, care se numește chiffonade. Este mai ușor să realizați acest lucru dacă legați destul de multe unul peste celălalt, apoi rulați-le în stilul trabucului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Tăiați Crucea înțelept și veți rămâne cu chiffonade perfecte.Aruncați brânza Parmigiano-Reggiano rasă și pesmetul împreună într-un castron mic. Ungeți ușor interiorul unui vas de copt superficial, de 2 sau 3 litri, cu o linguriță sau mai mult din unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Presărați ceașcă de brânză și amestec de pesmet pe toată partea de jos și în sus pe părțile laterale ale vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Adăugați roșiile, cuburile de mozzarella și bucățile de busuioc în vasul care conține fasolea verde răcită și sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Stropiți uleiul de măsline peste tot, presărați restul de sare de linguriță de km și aruncați împreună de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Presărați deasupra aproximativ jumătate din brânza rămasă și pesmetul și aruncați bine, până când totul este bine acoperit.Răsturnați legumele și pesmetul în vasul de copt și întindeți-le într-un strat chiar bine amestecat și uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
10
Se presară peste pesmetul rămas și se taie untul rămas în zaruri și se împrăștie peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
11
Introduceți vasul în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Coaceți gratinatul timp de 12 minute, apoi rotiți-l și coaceți încă 12 minute. 24 de minute ar trebui să fie perfecte pentru a obține o crustă maro cu bule. Cu toate acestea, dacă nu este rumenit spre satisfacția dvs., puneți-l sub un broiler pentru o clipă sau două, mai degrabă decât să-l gătiți mai mult, ceea ce va reuși doar să gătească excesiv fasolea.Aduceți gratinatul fierbinte la masă în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista