Gratinat de busuioc și fasole verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gratinatul de busuioc și fasole verde. Această rețetă servește 8. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 312 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, pesmet, kosher saltplus mai mult și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de fasole verde și busuioc, Salată de fasole verde cu busuioc, Balsamic și parmezan, și Salată de cartofi-fasole verde cu lămâie și busuioc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Setați suportul în centru.Pre-pare o baie de gheață într-un castron mare.Umpleți o oală mare cu aproximativ 3 litri de apă.
Lăsați-l să fiarbă și apoi adăugați o cantitate bună de sare kosher.Aruncați toate fasolea verde proaspătă în apa clocotită, acoperiți oala până când apa fierbe din nou, apoi gătiți neacoperită, timp de aproximativ 4-6 minute, până când abia sunt fierte; fraged, dar încă suficient de ferm pentru a se rupe.
Scurgeți fasolea scurt într-o strecurătoare, apoi scufundați-le în baia cu gheață pregătită. Când se răcește, transferați-le într-un alt castron și presărați-le cu linguriță de sare. Fasolea poate lua cu adevărat multă sare. Așa că lăsați-i să stea câteva minute pentru a absorbi o parte din condimente.Între timp, clătiți și uscați roșiile. Dacă sunt mai mari de un centimetru, tăiați-le în jumătate, altfel lăsați-le întregi.
Tăiați mozzarella în cuburi de centimetru. Feliați frunzele de busuioc în bucăți subțiri, care se numește chiffonade. Este mai ușor să realizați acest lucru dacă legați destul de multe unul peste celălalt, apoi rulați-le în stilul trabucului.
Tăiați Crucea înțelept și veți rămâne cu chiffonade perfecte.Aruncați brânza Parmigiano-Reggiano rasă și pesmetul împreună într-un castron mic. Ungeți ușor interiorul unui vas de copt superficial, de 2 sau 3 litri, cu o linguriță sau mai mult din unt.
Presărați ceașcă de brânză și amestec de pesmet pe toată partea de jos și în sus pe părțile laterale ale vasului de copt.
Adăugați roșiile, cuburile de mozzarella și bucățile de busuioc în vasul care conține fasolea verde răcită și sărată.
Stropiți uleiul de măsline peste tot, presărați restul de sare de linguriță de km și aruncați împreună de câteva ori.
Presărați deasupra aproximativ jumătate din brânza rămasă și pesmetul și aruncați bine, până când totul este bine acoperit.Răsturnați legumele și pesmetul în vasul de copt și întindeți-le într-un strat chiar bine amestecat și uniform.
Se presară peste pesmetul rămas și se taie untul rămas în zaruri și se împrăștie peste tot.
Introduceți vasul în cuptor.
Coaceți gratinatul timp de 12 minute, apoi rotiți-l și coaceți încă 12 minute. 24 de minute ar trebui să fie perfecte pentru a obține o crustă maro cu bule. Cu toate acestea, dacă nu este rumenit spre satisfacția dvs., puneți-l sub un broiler pentru o clipă sau două, mai degrabă decât să-l gătiți mai mult, ceea ce va reuși doar să gătească excesiv fasolea.Aduceți gratinatul fierbinte la masă în vasul de copt.