Gratinat de busuioc și fasole verde

Gratinat de busuioc și fasole verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gratinatul de busuioc și fasole verde. Această rețetă servește 8. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 312 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, pesmet, kosher saltplus mai mult și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de fasole verde și busuioc, Salată de fasole verde cu busuioc, Balsamic și parmezan, și Salată de cartofi-fasole verde cu lămâie și busuioc.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Setați suportul în centru.Pre-pare o baie de gheață într-un castron mare.Umpleți o oală mare cu aproximativ 3 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Lăsați-l să fiarbă și apoi adăugați o cantitate bună de sare kosher.Aruncați toate fasolea verde proaspătă în apa clocotită, acoperiți oala până când apa fierbe din nou, apoi gătiți neacoperită, timp de aproximativ 4-6 minute, până când abia sunt fierte; fraged, dar încă suficient de ferm pentru a se rupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde ProaspătăFasole Verde Proaspătă
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scurgeți fasolea scurt într-o strecurătoare, apoi scufundați-le în baia cu gheață pregătită. Când se răcește, transferați-le într-un alt castron și presărați-le cu linguriță de sare. Fasolea poate lua cu adevărat multă sare. Așa că lăsați-i să stea câteva minute pentru a absorbi o parte din condimente.Între timp, clătiți și uscați roșiile. Dacă sunt mai mari de un centimetru, tăiați-le în jumătate, altfel lăsați-le întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Tăiați mozzarella în cuburi de centimetru. Feliați frunzele de busuioc în bucăți subțiri, care se numește chiffonade. Este mai ușor să realizați acest lucru dacă legați destul de multe unul peste celălalt, apoi rulați-le în stilul trabucului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
5
Tăiați Crucea înțelept și veți rămâne cu chiffonade perfecte.Aruncați brânza Parmigiano-Reggiano rasă și pesmetul împreună într-un castron mic. Ungeți ușor interiorul unui vas de copt superficial, de 2 sau 3 litri, cu o linguriță sau mai mult din unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Presărați ceașcă de brânză și amestec de pesmet pe toată partea de jos și în sus pe părțile laterale ale vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Adăugați roșiile, cuburile de mozzarella și bucățile de busuioc în vasul care conține fasolea verde răcită și sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Stropiți uleiul de măsline peste tot, presărați restul de sare de linguriță de km și aruncați împreună de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Presărați deasupra aproximativ jumătate din brânza rămasă și pesmetul și aruncați bine, până când totul este bine acoperit.Răsturnați legumele și pesmetul în vasul de copt și întindeți-le într-un strat chiar bine amestecat și uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
10
Se presară peste pesmetul rămas și se taie untul rămas în zaruri și se împrăștie peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
11
Introduceți vasul în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
12
Coaceți gratinatul timp de 12 minute, apoi rotiți-l și coaceți încă 12 minute. 24 de minute ar trebui să fie perfecte pentru a obține o crustă maro cu bule. Cu toate acestea, dacă nu este rumenit spre satisfacția dvs., puneți-l sub un broiler pentru o clipă sau două, mai degrabă decât să-l gătiți mai mult, ceea ce va reuși doar să gătească excesiv fasolea.Aduceți gratinatul fierbinte la masă în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista