Gratin De Varză De Bruxelles
Gratinul de varză de Bruxelles necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 204 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 201 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de sare kosher și piper proaspăt crăpat, făină nealbită, gruyere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 83%. Rețete similare includ Gratin De Varză De Bruxelles, Gratin De Varză De Bruxelles, și Gratin De Varză De Bruxelles.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți timp de 5 până la 7 minute, până când devine verde strălucitor și începe să se înmoaie.
Îndepărtați mugurii cu o lingură cu fante și aruncați într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit.
Faceți sosul topind untul și făina împreună într-o cratiță la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana se omogenizeaza si clocoteste, aproximativ 1 minut; bateți încet laptele și continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când este gros și cremos, 2 până la 3 minute. Condimentează bine sosul cu sare și puternic cu piper.
Înjumătățiți varza de Bruxelles prin miez și puneți-le într-un strat uniform într-un vas de copt de 2 litri.
Se toarnă sosul peste muguri și se presară brânza uniform deasupra.
Coaceți în centrul cuptorului timp de 10 până la 15 minute până când blatul este auriu și clocotește.