Gratin De Varză De Bruxelles

Gratin De Varză De Bruxelles
Gratinul de varză de Bruxelles necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 204 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 201 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de sare kosher și piper proaspăt crăpat, făină nealbită, gruyere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 83%. Rețete similare includ Gratin De Varză De Bruxelles, Gratin De Varză De Bruxelles, și Gratin De Varză De Bruxelles.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți timp de 5 până la 7 minute, până când devine verde strălucitor și începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
5
Îndepărtați mugurii cu o lingură cu fante și aruncați într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
6
Faceți sosul topind untul și făina împreună într-o cratiță la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana se omogenizeaza si clocoteste, aproximativ 1 minut; bateți încet laptele și continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când este gros și cremos, 2 până la 3 minute. Condimentează bine sosul cu sare și puternic cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Înjumătățiți varza de Bruxelles prin miez și puneți-le într-un strat uniform într-un vas de copt de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Se toarnă sosul peste muguri și se presară brânza uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
BrânzăBrânză
SosSos
9
Coaceți în centrul cuptorului timp de 10 până la 15 minute până când blatul este auriu și clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista