Gratin de conopidă și slănină

Gratin de conopidă și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de conopidă și slănină. Această rețetă servește 6 și costă 2,64 USD pe porție. O porție conține 625 calorii, 17g de proteine, și 52G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de slănină, capere, conopidă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 54 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 40%. Rețete similare sunt Gratin De Bacon De Conopidă, Gratin de conopidă-slănină, și Gratin De Conopidă-Slănină.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o caserolă de 8 x 8 inci. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor
3
În vasul unui robot de bucătărie, amestecați pâinea până se formează în firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
4
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați firimiturile de pâine și gătiți, amestecând continuu până când tot untul a fost absorbit și firimiturile de pâine sunt prăjite, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
UntUnt
6
Într-un castron mediu, amestecați împreună smântâna și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați caperele, slănina și 1/2 cană de Gruyere. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
GruyereGruyere
CapereCapere
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Adăugați conopida și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
10
Scurgeți conopida și aruncați cu amestecul de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
CremăCremă
11
Se toarnă amestecul de conopidă în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
12
Se presară cu firimiturile de pâine și restul de 1/2 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
BrânzăBrânză
13
Stropiți cu ulei de măsline și coaceți timp de 35 până la 40 de minute până când brânza s-a topit și blatul este maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În54 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista