Gratar Mahi Mahi cu nemernic condiment

Gratar Mahi Mahi cu nemernic condiment
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mahi Mahi la grătar cu Jerk Spice. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 205 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.3 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, cimbru, sare de mare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Busuioc Portocaliu Mahi Mahi La Grătar Cu Rețetă De Verdeață Prăjită, Mahi mahi la grătar W. crustă de miere-Macadamia și ananas-ghimbir, și Mahi mahi la grătar cu Chile verde-bulion de lapte de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Puneți toate ingredientele în robotul de bucătărie și procesați timp de 15 secunde. (Va fi o marinadă suplimentară. Marinada poate fi refrigerată timp de 1 săptămână sau congelată până la 2 luni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris
Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris
O culoare aurie intensă, cu indicii de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finala echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Împerechează acest vin alături de foie gras prăjit, carne albă la grătar sau prăjită (carne de porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, mâncăruri cu ciuperci precum risotto.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista