Grapefruit roz, căpșuni și granita de șampanie cu căpșuni îndulcite
Această rețetă face 6 porții cu 263 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați șampanie brut, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Anul Nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes de șampanie roz cu glazură de șampanie cu căpșuni # sundaysupper, Cupcakes de Grapefruit roz cu glazură de brânză cremă de Grapefruit roz, și Destul de în roz căpșuni șampanie prajiturele.
Instrucțiuni
Se amestecă 3/4 cană zahăr și 3/4 cană apă într-o cratiță mare la foc mic până se dizolvă zahărul. Mișto. Puree 1 cană căpșuni în procesor.
Bateți 1/2 cană de piure în sirop de zahăr.
Se amestecă sucul de grapefruit, apoi șampania.
Se toarnă amestecul într-o tigaie metalică pătrată de 8 inci. Congelați amestecul până când este ferm, amestecând la fiecare 2 ore, aproximativ 6 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți; păstrați înghețat.)
Se amestecă restul de 1/2 cană de zahăr și coaja de lămâie în placa de plăcintă.
Întindeți 1/2 linguriță mascarpone în jurul vârfului ascuțit jumătate din fiecare căpșună întreagă. Scufundați în zahăr de lămâie pentru a acoperi mascarpone.
Umeziți jantele a 6 pahare de Martini cu apă; scufundați jantele în zahărul rămas de lămâie. Răzuiți furculița pe suprafața granitei pentru a forma așchii de gheață. Granita movilă în pahare.
Se ornează cu fructe de pădure cu zahăr și se servește imediat.
* Disponibil pe piețele italiene și în unele supermarketuri.
Pentru a acoperi jantele de sticlă Martini cu zahăr, abia umeziți vârfurile degetelor și alergați în jurul marginii fiecărui pahar, apoi înmuiați jantele în amestecul de zahăr. Păstrați paharele acoperite la congelator până la două zile înainte de a servi granita.