Granita De Prune De Busuioc

Granita De Prune De Busuioc
Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 211 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare, prune, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Pui Cu Busuioc Prăjit, Cartofi Cu Busuioc, Salată De Prune Frisee, Granita de rosii si busuioc, și Cantaloupe-granita de busuioc.

Instrucțiuni

1
Puneți primele 6 ingrediente într-o cratiță mare la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe timp de 15 minute sau până când prunele încep să se destrame, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Așezați tigaia într-un castron mare umplut cu gheață; se răcește complet, amestecând ocazional. Aruncați ienibaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Așezați amestecul de prune, sucul de lămâie și busuiocul într-un blender; procesați până se omogenizează bine. Apăsați amestecul de prune printr-o sită fină peste un castron și aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BusuiocBusuioc
PrunePrune
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BolBol
4
Se toarnă amestecul într-un vas de copt din sticlă pătrată sau ceramică de 8 inci. Acoperiți și congelați până la înghețarea parțială (aproximativ 2 ore). Răzuiți cu o furculiță, zdrobind orice bulgări. Congelați timp de 3 ore, răzuind cu o furculiță la fiecare oră sau până când este complet înghețat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista