Gooey unt Tort II
Gooey Butter Cake ii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 370 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Încercați Gooey (Cu Mai Puțin) Tort De Unt, Tort Cu Unt Lipicios, și Tort Cu Unt Lipicios pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de tort de 9x13 inch.
Topiți untul sau margarina. Se amestecă untul topit sau margarina împreună cu 1 ou în amestecul de tort. Apăsați în tava pregătită.
Într-un castron mare se amestecă cremă de brânză, extract de migdale, zahăr de cofetărie, iar restul de 2 ouă bate timp de 3 minute cu un mixer electric setat la viteză medie mare.
Se întinde deasupra amestecului de tort.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45 până la 50 de minute și până se rumenesc deasupra. Lăsați tortul să se răcească înainte de tăiere.