Gooey unt Tort II

Gooey unt Tort II
Gooey Butter Cake ii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 370 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Încercați Gooey (Cu Mai Puțin) Tort De Unt, Tort Cu Unt Lipicios, și Tort Cu Unt Lipicios pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de tort de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Topiți untul sau margarina. Se amestecă untul topit sau margarina împreună cu 1 ou în amestecul de tort. Apăsați în tava pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Amestec De TortAmestec De Tort
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Într-un castron mare se amestecă cremă de brânză, extract de migdale, zahăr de cofetărie, iar restul de 2 ouă bate timp de 3 minute cu un mixer electric setat la viteză medie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Se întinde deasupra amestecului de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45 până la 50 de minute și până se rumenesc deasupra. Lăsați tortul să se răcească înainte de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista