Goi Buoi (Salată De Pomelo Vietnameză)

Goi Buoi (Salată De Pomelo Vietnameză)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Goi Buoi (salată pomelo Vietnameză). Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $2.01 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 217 calorii. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de semințe de susan, arahide prăjite, scoici de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Salată Vietnameză De Grapefruit Și Porc (Porc Goi Buoi), Salată Pomelo: Yam Som-o (???????), și Salată Pomelo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți scoicile sub apă rece și uscați-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Așezați scoici într-un singur strat pe prosoape de hârtie. Lăsați scoicile să ajungă la temperatura camerei pentru a extrage excesul de umiditate. (A se vedea nota de mai jos.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Când sunt gata de gătit, presărați scoici cu sare și piper pe părțile lor plate. Peste o flacără mare, încălziți o tigaie antiaderentă cu ulei până începe să fumeze. Folosiți clești pentru a adăuga aproximativ 8-10 scoici în tigaie, având grijă ca scoicile să nu se atingă. (Scoicile emană puțin suc în timp ce gătesc. Când sunt supraaglomerate în tigaie, se aburesc mai degrabă decât se fierb.) După 2 minute, partea de contact va dezvolta o crustă aurie. Întoarceți rapid scoicile și căutați din nou încă 2 minute. (Scoicile trebuie să fie ușor rumenite pe fiecare parte, dar încă translucide în centru.) Scoateți scoicile imediat și căutați următorul lot, după cum este necesar. Odată ce toate scoicile s-au răcit, înjumătățiți-le pe lungime în discuri mai subțiri. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Pomelo: cu un cuțit de tăiat, îndepărtați coaja exterioară groasă și miezul de bumbac al pomelo. Separați pulpa cărnoasă de cojile opace care formează fiecare pană. Trageți ușor bucăți de pulpă de pomelo în bucăți de mușcătură și așezați-le într-o pungă Ziploc de dimensiuni de galon sau Tupperware mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PomeloPomelo
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Ingrediente refrigerate: pregătiți mango, morcov, castraveți și ierburi. Aruncați ușor aceste ingrediente împreună cu scoicile în recipientul cu pomelo. La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
PomeloPomelo
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1
Combinați chili, usturoi, suc de lămâie și sos de pește într-un castron mic. Se da la frigider separat. Cu o oră înainte de servire, turnați pansamentul în recipientul care ține celelalte ingrediente refrigerate. Aruncați ușor și pliați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Încălziți o tigaie mare plată la foc mediu. Pe măsură ce începe să fumeze, adăugați susan și sare de mare și prăjiți timp de 2 până la 4 minute, aruncând continuu pentru a asigura o rumenire uniformă. Semințele vor mirosi nuci și vor deveni aurii pe măsură ce încep să se rumenească. De îndată ce se întâmplă acest lucru, turnați semințele pe o farfurie pentru a se răci. Farfurie salata si garnisiti cu susan prajit si alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Notă: scoicile vândute în supermarketuri sunt adesea pre-înmuiate în tripolifosfat de sodiu (STP). STP ridică scoici și crește prețul pe unitate de greutate. Din păcate pentru bucătarul de acasă, excesul de umiditate face ca aceste scoici pre-îmbibate să se aburească mai degrabă decât să se ardă. Folosiți scoici ambalate uscat dacă sunt disponibile și aduceți la temperatura camerei pentru a scurge lichidele înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezerva de Morgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista