Gogoși Glazurate Cu Condimente De Dovleac

Gogoși Glazurate Cu Condimente De Dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați gogoșile glazurate cu condimente de dovleac. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 552 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, zahăr pudră, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gogoși Cu Condimente De Dovleac La Cuptor, Gogoși Cu Condimente De Dovleac Vampir, și Gogoși De Brânză Cu Condimente De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, încălziți uleiul la foc mediu până la 350 F până la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Separați aluatul în 8 biscuiți. Folosiți un tăietor mediu de gogoși pentru a modela fiecare gogoașă, îndepărtând găurile pentru mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Așezați ușor 2 sau 3 gogoși în ulei fierbinte. Se prăjește pe o parte până se rumenesc. Cu clești, întoarceți ușor fiecare biscuit; se prăjește până când cealaltă parte se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Scoateți gogoșile din ulei și puneți-le pe farfurie tapetată cu prosop de hârtie. Repetați cu gogoșile rămase. Apoi repetați cu găuri de gogoși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Într-un castron mare, amestecați zahărul pudră, condimentele de plăcintă cu dovleac, dovleacul, jumătate și jumătate și apa cu biciul până se formează glazură netedă și groasă. A trebuit să folosesc 2 linguri de apă pentru a ajunge la consistența de care aveam nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Scufundați o parte a gogoșilor în glazură, apoi așezați-o pe un suport cu hârtie pergament dedesubt, astfel încât excesul de glazură de gogoși să se scurgă pe hârtia pergament. Glazura ar trebui să acopere cea mai mare parte a gogoșei înainte de a picura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista