Gogoși Glazurate Cu Condimente De Dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați gogoșile glazurate cu condimente de dovleac. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 552 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, zahăr pudră, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gogoși Cu Condimente De Dovleac La Cuptor, Gogoși Cu Condimente De Dovleac Vampir, și Gogoși De Brânză Cu Condimente De Dovleac.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, încălziți uleiul la foc mediu până la 350 F până la 375 F.
Separați aluatul în 8 biscuiți. Folosiți un tăietor mediu de gogoși pentru a modela fiecare gogoașă, îndepărtând găurile pentru mai târziu.
Așezați ușor 2 sau 3 gogoși în ulei fierbinte. Se prăjește pe o parte până se rumenesc. Cu clești, întoarceți ușor fiecare biscuit; se prăjește până când cealaltă parte se rumeneste.
Scoateți gogoșile din ulei și puneți-le pe farfurie tapetată cu prosop de hârtie. Repetați cu gogoșile rămase. Apoi repetați cu găuri de gogoși.
Într-un castron mare, amestecați zahărul pudră, condimentele de plăcintă cu dovleac, dovleacul, jumătate și jumătate și apa cu biciul până se formează glazură netedă și groasă. A trebuit să folosesc 2 linguri de apă pentru a ajunge la consistența de care aveam nevoie.
Scufundați o parte a gogoșilor în glazură, apoi așezați-o pe un suport cu hârtie pergament dedesubt, astfel încât excesul de glazură de gogoși să se scurgă pe hârtia pergament. Glazura ar trebui să acopere cea mai mare parte a gogoșei înainte de a picura.