Gogoși Cu Scorțișoară La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați gogoșile de scorțișoară coapte. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 170 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de drojdie activă, scorțișoară măcinată, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Gogoși Coapte Cu Scorțișoară, Gogoși De Zahăr Cu Scorțișoară La Cuptor, și Gogoși Cu Scorțișoară De Mere La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă.
Adăugați lapte și scurtare; se amestecă timp de 1 minut.
Adăugați ouă, 1/4 cană de zahăr, nucșoară, sare și 2 căni de făină; bateți la viteză mică până se omogenizează. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (nu frământați). Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; rulează la 1/2-in. grosime.
Tăiați cu un 2-3 / 4-in. gogoașă cutter; loc 1 în. în afară de foile de copt unse. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Coaceți la 450 de minute timp de 7-8 minute sau până se rumenesc ușor.
Ungeți cu unt. Într-un castron puțin adânc, combinați scorțișoara și zahărul rămas; rotiți gogoși calde în amestec.