Glisoare picante pentru grătar cu whisky
Picant whisky BBQ Sliders ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 596 calorii, 27G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, sare și piper, rulouri de cină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Whisky și bere BBQ pui Sliders, Glisoare de whisky și o notă pentru hub-uri pentru Ziua Tatălui # SundaySupper, și Pui la grătar cu sos de grătar de whisky și salată picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Formați carnea în 12 (sau cam așa) chiftele miniaturale și sareți-le și piperați-le pe ambele părți. Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare și gătiți prăjiturile până aproape gata la mijloc, aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte.
Scoateți tortele din tigaie și puneți-le deoparte.
Scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime, apoi readuceți tigaia în aragaz. Aruncați ceapa tăiată cubulețe în tigaie și amestecați pentru a găti, aproximativ 3 minute.
Se toarnă whisky (aveți grijă dacă gătiți la foc deschis; opriți-l momentan pentru a fi foarte atent) și amestecați. Lăsați whisky-ul să se reducă la jumătate, aproximativ 2 până la 3 minute, apoi amestecați jalapenos și sosul de grătar. Reduceți focul la minim și așezați chiftelele în sosul de grătar, întorcându-le pentru a acoperi. Lăsați chiftelele să fiarbă în sos până când totul este fierbinte și Bulbuc.
Așezați tortele pe chifle individuale și asigurați-vă că lingurați sos suplimentar (cu jalapenos!) peste partea de sus a fiecăruia înainte de a acoperi cu cealaltă jumătate a cocului. Perfect Revelion trata!