Tartă Cu Trufe De Zmeură
Tarta cu trufe de zmeură necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 285 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, migdale, crustă de plăcintă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Încercați Tartă Cu Trufe De Zmeură, Tartă Cu Trufe De Ciocolată, și Tartă Cu Trufe De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. Faceți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o crustă
Coajă coaptă folosind tigaie de tartă de 9 inci cu fund detașabil sau tigaie de sticlă de 9 inci. Tăiați marginea dacă este necesar.
Scoateți crusta parțial coaptă din cuptor. Periați ușor crusta cu albus de ou; se presară cu migdale măcinate. Reveniți la cuptor; coaceți cu 5 până la 10 minute mai mult sau până se rumenesc. Se răcește în timp ce se face umplutura.
În cratița de 2 litri, topiți ciocolata de 6 oz și untul la foc mic, amestecând ocazional, până se omogenizează.
În castron mic, bateți gălbenușurile de ou ușor cu sârmă. Se amestecă lichiorul.
Adăugați amestecul de gălbenuș de ou în ciocolată. Cu sârmă măturică, bate la foc mic 3-4 minute, amestecand frecvent, până când amestecul se ingroasa.
Se toarnă în coajă coaptă răcită. Aranjați zmeura peste umplutură.
Într-o cratiță de 1 litru, topiți gemul la foc mic. Se amestecă extractul. Periați ușor zmeura.
Într-o altă cratiță de 1 litru, topiți 1 oz ciocolată cu ulei la foc mic, amestecând frecvent, până se omogenizează.
Se presară cu migdale feliate. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 30 de minute.
Se ornează cu frunze de mentă. A se păstra la frigider.