Glazură Stabilizată Cu Frișcă

Glazură Stabilizată Cu Frișcă
Glazura de frișcă stabilizată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de glazură. Această rețetă face 8 porții cu 111 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, zahăr, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Angel Food Cupcakes cu glazură stabilizată cu frișcă, Glazură De Brânză Cu Frișcă, și Tort De Mâncare Înger Cu Glazură De Frișcă Heath Bar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Răciți vasul de amestecare și bătăile timp de cel puțin 15 minute înainte de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Puneți apa într-un vas mic pentru microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
3
Presărați gelatina peste apă și lăsați să se înmoaie 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
4
Se dizolvă gelatina prin microunde timp de 3 minute, amestecând după fiecare minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
5
Scoateți din cuptorul cu microunde și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 10 minute; gelatina trebuie să fie lichidă, dar nu caldă atunci când este adăugată în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
6
Scoateți bolul și bătătoarele din frigider și turnați smântână, zahăr și extract de vanilie. Bateți împreună doar până când semnele de bătaie încep să se arate distinct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați amestecul de gelatină în smântână, turnând într-un flux constant în timp ce bateți constant. Bateți până se formează vârfuri rigide. Utilizați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
CremăCremă
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista