Glazură Italiană De Bezea
Rețeta glazura italiană de bezea ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 45 minute. Această rețetă servește 3 și costă 61 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 299 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, apă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această glazură. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Tort de vanilie cu glazură italiană de bezea, Glazură de bezea cu miere : ar fi bine să o mănânci repede, și Cupcakes De Ciocolată Cu Glazură De Bezea.
Instrucțiuni
Gatiti primele 3 ingrediente intr-o cratita grea la foc mediu, amestecand continuu, pana se dizolva zaharul. Aduceți la fierbere și fierbeți până când un termometru de bomboane înregistrează 248 (aproximativ 5 minute).
Bateți albușurile la viteză mare cu un mixer electric până se spumează; adăugați sare și bateți până se formează vârfuri tari. Bateți treptat siropul fierbinte în albușuri de ou, amestecând până se formează vârfuri rigide și glazura are o consistență răspândită.
Se amestecă vanilia și, dacă se dorește, colorantul alimentar.