Glazură Germană De Brânză Cremă De Unt
Glazura Germană de brânză cremă de unt este o fără gluten și vegetarian glazură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 121 calorii. Această rețetă servește 90. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 44 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 21 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr de cofetărie, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Gingersnap Batoane Cookie Cu Cremă De Brânză Glazură De Unt, Tort de migdale cu cremă de brânză, Ganache și umplutură proaspătă de căpșuni, glazură de unt de vanilie și Fondant turnat Roz, și Oreo cookie-uri N ' crema Buttercream glazură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare cu sos, aduceți laptele la foc mic.Între timp, într-un bol de amestecare, amestecați împreună zahărul, amidonul de porumb, ouăle și gălbenușurile.
Bateți aproximativ o jumătate de cană din laptele fierbinte în amestecul de ouă.
Bateți puțin mai mult lapte fierbinte până când amestecul de ouă este fluid și cald (acest lucru temperează oul).
Turnați amestecul de ouă înapoi în oala cu lapte fierbinte, cu căldura setată la mediu și continuați să bateți.Odată ce amestecul începe să se îngroașe și să baloneze, continuați să bateți și să gătiți încă un minut pentru a îndepărta aroma de amidon.
Se ia de pe foc și se toarnă în vasul unui mixer cu suport. Acoperiți cu o foaie mică de folie de plastic sau pergament și lăsați să se răcească complet. Acest lucru este important.Când se răcește complet, bateți bine amestecul.
Adăugați untul și crema de brânză câte o lingură odată cu mixerul. Bateți în sare și vanilie. Test de gust. Dacă nu este suficient de dulce pentru dvs., poate doriți să adăugați puțin zahăr de cofetărie.Se răcește aproximativ 15 minute. Reveniți la mixer și bateți din nou, apoi puneți-vă în punga de conducte și cupcakes.Face aproximativ 10 căni