Glazură De Șuncă De Miere De Vacanță
Holiday Honey Ham Glaze ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 624 calorii, 46G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de sirop de porumb, șuncă, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Glazură De Afine De Vacanță, Șuncă afumată cu glazură dulce de vacanță, și Miere De Vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C).
Puneți untul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la putere redusă până când untul este foarte moale și ușor topit.
Se toarnă siropul de porumb, mierea și melasa și se amestecă într-un amestec neted, maro deschis.
Scorați șunca într-un model de diamant de aproximativ 1/4 inch adâncime cu un cuțit ascuțit. Cu o perie de patiserie, acoperiți șunca generos cu glazura.
Așezați șunca într-o tigaie și acoperiți cu folie de aluminiu, având grijă să nu atingeți șunca cu folia.
Coaceți șunca timp de 1 oră și 10 minute (10 minute pe kilogram), îndepărtând cortul de folie la fiecare 20 de minute pentru a acoperi șunca cu glazură.
Scoateți cortul din folie și porniți broilerul cuptorului. Fierbeți șunca până când glazura este ușor întunecată, aproximativ 10 minute.
Scoateți șunca din cuptor, lăsați să stea aproximativ 10 minute, apoi sculptați și serviți.