Glazură De Nucă De Cocos-Pecan

Glazură De Nucă De Cocos-Pecan
Nevoie de un glazură fără gluten și vegetariană? Glazura de nucă de cocos-Pecan ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 1105 calorii, 13g de proteine, și 85g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 2,1 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, gălbenușuri de ou, fulgi de nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Fără gluten Pecan Pie Bundt Tort cu pecan Crumble și praline glazura, Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt Pecan glazura, și Macaroane De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Combinați laptele, zahărul, untul și gălbenușurile de ou într-un 3-qt. cratiță grea. Se aduce la foc mic la foc mediu; gatiti 8-10 minute sau pana cand glazura se ingroasa, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scoateți din căldură. Se amestecă nuca de cocos, nucile pecan și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
3
Lasă să se răcească.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții5
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista