Glazură De Brânză Cu Frișcă

Glazură De Brânză Cu Frișcă
Glazura de brânză cu frișcă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de glazură. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 212 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 388 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, suc de lămâie, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de cookie nebunie. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Glazură De Brânză Cu Frișcă, Tort De Mâncare Înger Cu Glazură De Frișcă Heath Bar, și Cupcakes Confetti fără Gluten cu glazură de frișcă de cacao pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare, bateți frișca până se formează vârfuri tari și setați aside.In un al doilea castron, bateți crema de brânză, untul, zahărul cofetarilor, vanilia și sucul de lămâie până la crem.Amestecați frișca în amestecul de cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista