Glazura Cu Smantana De Ciocolata-Face 4 Cani

Glazura Cu Smantana De Ciocolata-Face 4 Cani
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de glazură, așa că dați glazură de smântână cu ciocolată - încercați 4 căni. Această rețetă face 45 de porții cu 130 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ciocolată cu lapte de calitate fină, vanilie, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Glazură De Ciocolată Cu Smântână, Tort cu strat de ciocolată cu glazură de smântână de ciocolată (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), și Tort de dovlecei de ciocolată cu glazură de smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți ciocolatele într-un cazan dublu sau într-un castron mare de metal așezat peste o cratiță cu apă clocotită, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Scoateți vasul de pe foc, apoi amestecați în smântână și vanilie. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional (glazura va deveni suficient de groasă pentru a se răspândi). Trebuie să lucrați rapid și să răspândiți glazura înainte de a deveni prea groasă. (Dacă glazura devine rigidă, reîncălziți peste apă fierbinte, apoi răciți și încercați din nou.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GlazurăGlazură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista