Gheață de ghimbir cu lămâie în căni de lămâie

Gheață de ghimbir cu lămâie în căni de lămâie
Lemon Ginger Ice în cupe de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 178 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, apă, lămâi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gheață de lămâie-ghimbir în căni de lămâie, Înghețată Cremoasă Cu Lămâie, și Meyer plăcintă cu bezea de lămâie cu crustă de biscuiți cu lămâie de ghimbir.

Instrucțiuni

1
Pentru a face cupele de lămâie: tăiați o felie foarte subțire de pe fundul lămâii, astfel încât acestea să stea robuste atunci când se ridică în picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2
Tăiați partea de sus 1/3 din lămâie și rezervați pentru a acoperi cupele. Scoateți cu grijă fiecare lămâie cu o linguriță, întorcându-vă și săpând în miez, astfel încât întregul interior al fructului să iasă, aveți grijă să lăsați coaja de lămâie intactă. Se toacă și se toacă pulpa de lămâie și se strecoară într-un blender. (Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană de suc proaspăt de lămâie, rezervați-l pentru umplutură.) Congelați cupele de lămâie în cutii de ouă, cu capacele lor, cel puțin 1 oră sau până peste noapte. Coaja înghețată va împiedica gheața de lămâie să se topească prea repede atunci când o serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Combinați zahărul, apa și ghimbirul într-o oală la foc mediu. Se fierbe ușor și se amestecă timp de 2 minute până când zahărul este dizolvat și ghimbirul parfumat - nu lăsați siropul să fiarbă sau să se întunece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți de pe foc, acoperiți și abrupți până se răcește.
3
Umpleți un blender cu gheață zdrobită, turnați în cana rezervată de suc proaspăt de lămâie, adăugați siropul de ghimbir (îndepărtați bucățile mari de ghimbir) și procesați până la slushy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați coaja de lămâie și amestecați din nou. Congelați timp de 1 oră pentru a-l întări puțin. Scoateți gheața de ghimbir cu lămâie în cupele de lămâie pregătite, garnisiți cu frunze de mentă, acoperiți cu capacul de lămâie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
5
Serviți în cupe de ou pentru o prezentare excelentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista