Gheață De Căpșuni-Var
Gheața de căpșuni-var ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 51 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 6 și costă 92 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, suc de lămâie, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Înghețată De Căpșuni Paleo, Înghețată Cu Brânză De Căpșuni, și Mini gogoși proaspete la cuptor cu căpșuni cu glazură de căpșuni-var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați jumătate din căpșuni, gheață, zahăr pudră și suc de lămâie la un moment dat în robotul de bucătărie. Acoperiți și procesați până la omogenizare.
Se toarnă în tigaie, 9x5x3 inci. Congelați cel puțin 2 ore sau până la îngheț.
Rupeți amestecul de căpșuni în bucăți în castron. Bateți cu mixerul electric la viteză mică aproximativ 2 minute sau până se omogenizează.
Se toarnă înapoi în tigaie. Înghețați aproximativ 4 ore sau până aproape ferm. Scoateți sau lingură în feluri de mâncare pentru desert. (Dacă amestecul devine prea ferm pentru a fi scos, scoateți-l din congelator cu aproximativ 1 oră înainte de servire.)