Germană Deli Pizza
Germană Deli Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 289 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, ulei de măsline, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Alb și negru (Deli! Deli! Deli!), Deli Pizza, și Pizza Germană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaia mașinii de pâine, așezați ingredientele aluatului în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea aluatului (verificați aluatul după 5 minute de amestecare; adăugați 1 până la 2 linguri de apă sau făină, dacă este necesar).
Când ciclul este finalizat, întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Punch aluat în jos; rola într-un 13-in. cerc.
Transfer la un 12-in. pizza pan acoperite cu spray de gătit; construi marginile ușor. Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Prick aluat bine cu o furculiță.
Coaceți la 400 de minute timp de 6-8 minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Între timp, pentru sos, într-o cratiță mică, se sotează ceapa tocată în unt până se înmoaie. Se amestecă făina până se amestecă; adăugați treptat lapte evaporat și muștar. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza.
Răspândiți peste crustă. Se acoperă cu ceapă tăiată, șuncă și brânză.
Coaceți timp de 12-15 minute sau până când crusta și brânza sunt ușor rumenite.