Gem de mure

Gem de mure
Blackberry jam necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 22. Acest condiment are 125 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 92 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați mure, zahăr gem, și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gem De Mure, Gem De Mure, și Tort Cu Gem De Mure.

Instrucțiuni

1
Cu o seară înainte de a vă face gemul, puneți murele și zahărul împreună într-un castron foarte mare, apoi acoperiți și puneți deoparte la temperatura camerei. Acest lucru ajută zahărul să înceapă să se dizolve, astfel încât să nu riscați să gătiți prea mult fructele atunci când începeți efectiv să faceți gemul. A doua zi dimineață, amestecați totul rapid, apoi lăsați-l din nou deoparte până când sunteți gata să începeți să gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Înainte de a începe, puneți o farfurie mică în congelator. Luați o tigaie de conservare sau o tigaie mare, pe bază largă (cu cât tigaia este mai largă și mai deschisă, cu atât gemul va fi mai rapid, astfel încât o tigaie de conservare este cu adevărat ideală) și răsturnați fructele de pădure, răzuind toate sucurile și orice zahăr nedizolvat. Se amestecă sucul de lămâie, apoi se colectează toate sâmburile și se fixează într-o strecurătoare de frunze de ceai sau o bucată de muselină înainte de a le adăuga în tigaie (gătirea sâmburilor împreună cu fructele extrage pectina pe care o conțin, ajutând gemul să se întărească).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
PectinăPectină
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
GemGem
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Porniți murele la foc mic până când tot zahărul este complet dizolvat, apoi aduceți la fierbere și fierbeți timp de 5 minute. Opriți focul și puneți puțină dulceață siropoasă fierbinte pe farfuria răcită. Odată ce este rece, împingeți-l cu degetul. Dacă se încrețește puțin, este gata și a ajuns la punctul de setare. Dacă este prea curgător pentru a se încreți, readuceți tigaia la foc și fierbeți în etape de 2 sau 3 minute, scoțând tigaia de pe foc de fiecare dată când faceți verificarea farfuriei, până când gemul se încrețește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Îndepărtați orice gunoi în exces, apoi amestecați butonul de unt, dacă doriți, acest lucru vă va ajuta să dizolvați orice gunoi rămas. Lăsați dulceața timp de 15 minute înainte de a o pune în borcane sterilizate, acest lucru permite fructelor să se așeze, astfel încât să nu se scufunde până la fund. Gemul se va păstra într-un loc răcoros și întunecat timp de cel puțin 6 luni. Puneți la frigider borcanele odată deschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
GemGem
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții22
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista