Gelat ciocolata-alune
Reteta Gelato Ciocolata-Alune se poate face in aproximativ 2 ore si 55 de minute . Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 25 g de grăsimi și un total de 364 de calorii . Această rețetă de la Foodnetwork necesită tartinaj de ciocolată-alune, extract de vanilie, alune de pădure și zahăr. Această rețetă este pe placul a 56 de bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Funcționează bine ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 42% . Rețete similare includ gelato cu ciocolată și alune , gelato cu ciocolată și alune (mai bine decât Nutella) și gelato cu alune cu sos bogat de ciocolată .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Într-o cratiță combinați laptele, smântâna și 1/2 cană de zahăr la foc mediu. Gatiti pana se dizolva zaharul, aproximativ 5 minute.
Între timp, într-un castron mediu, bateți gălbenușurile cu zahărul rămas folosind un mixer electric până când ouăle devin groase și galben pal, aproximativ 4 minute.
Turnați 1/2 cană de amestec cald de lapte și smântână în amestecul de ouă și amestecați.
Adăugați acest amestec înapoi în cratiță. Gatiti la foc foarte mic, amestecand constant, pana cand amestecul devine suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri de lemn, aproximativ 7-10 minute.
Puneți o strecurătoare peste un bol mediu și turnați amestecul de cremă caldă prin strecurătoare. Se adauga vanilia si alunele tartinate pana se dizolva. Răciți complet amestecul înainte de a-l turna într-un aparat de înghețată și urmați instrucțiunile producătorului pentru a îngheța. Pentru a servi, puneți gelato în boluri de servire și acoperiți cu alune.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Vin De Porto, Conserve Piersici, Scurse, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegeri excelente pentru gelato. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "