Gazpacho cu ulei de coriandru este un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan hor d ' oeuvre. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 448 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, castraveți, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Gazpacho De Roșii Galbene Cu Ulei De Coriandru Și Avocado, Gazpacho-Piept De Pui Sauced Cu Ulei De Busuioc, și Gazpacho cu pepene verde de roșii cu fistic și ulei de busuioc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Combinați roșiile, castravetele, pâinea, usturoiul și oțetul într-un castron mare; aruncă bine. Lucrând în loturi, transferați într-un blender și piure până la neted și gros, aproximativ 3 minute. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de măsline și piureul până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Culese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați zahărul, 1 linguriță de sare și piper după gust și pulsul pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
3
Se transferă într-un castron mare, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până la rece, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pregătiți toppingurile: clătiți blenderul, apoi adăugați coriandru, ulei de măsline, 1/4 cană de apă, sucul de 1/2 lămâie și zahărul și piureul până se omogenizează. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Combinați castravetele, chile și sucul din restul de 1/2 lămâie într-un castron; condimentează cu sare și aruncă. Împărțiți supa între boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sare, Pentru Marginile Paharului
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Stropiți cu uleiul de coriandru și acoperiți cu amestecul de castraveți-chile.
Manzanilla Sherry, Albarino și Verdejo sunt alegeri excelente pentru Gazpacho. Deși se spune că gazpacho este o pereche dificilă, toate aceste vinuri spaniole pot funcționa. Ai putea încerca Blanquito Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Blanquito Albarino
Acest Albarino clasic prezintă galben paie cu reflexe verzui. Este curat pe nas intensitate bună, proaspete, arome de citrice, pere și fructe de mere clare, cu indicii de note florale. Gustos, echilibrat, proaspăt, Vesel la gust; bine echilibrat și foarte prietenos cu mâncarea.Amestec: 51% Albari Lei, 24% Treixadura, 15% Cai Lei, 10% Loureido