Gatiti cartea: Taco-pui prajit

Gatiti cartea: Taco-pui prajit
Această rețetă face 4 porții cu 395 calorii, 10g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Dacă 66 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., gatiti cartea: Taco-pui prajit ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ulei de arahide, chipsuri de tortilla și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gatiti cartea: pui prajit rapid, Gatiti cartea: pui prajit de Nord, și Gatiti cartea: pui prajit cu Confetti din New Orleans.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o friteuză sau o oală mare de ulei de arahide la foc mare până la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
2
Puneți făina într-un castron suficient de mare pentru a se potrivi cu una dintre cotlete. Într-un alt castron de dimensiuni similare, bateți ouăle și smântâna împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Puneți chipsurile de tortilla zdrobite într-un al treilea bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Folosind un cuțit mare, cu partea plată a lamei paralelă cu placa de tăiere, tăiați puiul prin mijloc pentru a forma tăieturi de aproximativ 5/8 inch grosime. Sare și piper ambele părți ale fiecărei cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Scufundați o cotletă în făină și întoarceți-o astfel încât să fie acoperită uniform. Scuturați orice exces de făină și înmuiați cotletul în amestecul de cremă de ou și apoi în chipsurile de tortilla zdrobite. Repetați scufundarea cu câte cotlete se vor potrivi în friteuza sau oala, fără a vă atinge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Aruncați cotletele în ulei și gătiți timp de 4 1/2 până la 5 minute, până când crusta devine un maro auriu frumos. Asigurați-vă că puiul este scufundat în timp ce se prăjește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Așezați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. În timp ce puiul se prăjește, repetați procesul de scufundare cu cotletele rămase și prăjiți-le după ce primul lot a ieșit din ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Se toarnă sosul picant de aripi de bivol într-un castron. Aruncați sosul peste pui chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BivoliSos De Bivoli
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista