Gatiti cartea: păstrăv afumat răspândit
Gatiti cartea: răspândirea păstrăvului afumat este o pescatarian felul principal. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 656 calorii, 25g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, biscuiți din cereale integrale, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: Chowder de pastrav afumat, Gatiti cartea: Trout Amandine, și Gatiti cartea: păstrăv prăjit cu crustă de făină de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Transferați 2 căni într-un robot de bucătărie (rezervați păstrăvul rămas), adăugați unt, șalotă, mărar, suc de lămâie, sos fierbinte și piper și amestecați până se omogenizează.
Cu motorul pornit, adăugați apă la amestecul de păstrăv într-un flux lent, apoi procesați până când apa este complet absorbită, aproximativ 1 minut.
Transferați într-un castron și pliați păstrăvul rezervat. Împachetați amestecul într-o matriță sau castron din sticlă sau ceramică de 4 căni. Acoperiți suprafața cu hârtie de ceară, acoperiți bine cu folie de plastic și dați-o la frigider timp de cel puțin 6 ore pentru a amesteca aromele; aduceți la temperatura camerei înainte de servire.