Gatiti cartea: păstrăv afumat răspândit

Gatiti cartea: păstrăv afumat răspândit
Gatiti cartea: răspândirea păstrăvului afumat este o pescatarian felul principal. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 656 calorii, 25g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, biscuiți din cereale integrale, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: Chowder de pastrav afumat, Gatiti cartea: Trout Amandine, și Gatiti cartea: păstrăv prăjit cu crustă de făină de porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Păstrăv fulg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
2
Transferați 2 căni într-un robot de bucătărie (rezervați păstrăvul rămas), adăugați unt, șalotă, mărar, suc de lămâie, sos fierbinte și piper și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
PăstrăvPăstrăv
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Cu motorul pornit, adăugați apă la amestecul de păstrăv într-un flux lent, apoi procesați până când apa este complet absorbită, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Transferați într-un castron și pliați păstrăvul rezervat. Împachetați amestecul într-o matriță sau castron din sticlă sau ceramică de 4 căni. Acoperiți suprafața cu hârtie de ceară, acoperiți bine cu folie de plastic și dați-o la frigider timp de cel puțin 6 ore pentru a amesteca aromele; aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista