Gatiti cartea: cookie-uri clasice de zahar

Gatiti cartea: cookie-uri clasice de zahar
Gatiti cartea: cookie-urile clasice de zahar sunt un vegetarian desert. Această rețetă servește 40. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 87 calorii. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, făină nealbită, plus 2 linguri de zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gatiti cartea: spanacul clasic cu crema, Gatiti cartea: neo-clasic Croque Monsieur, și Gatiti cartea: aripi clasice de bivol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați făina, 3/4 cană de zahăr și sarea în vasul mixerului și bateți la viteză mică timp de 15 secunde, doar pentru a amesteca ingredientele. De asemenea, puteți utiliza un mixer manual și un bol mediu, deși poate dura puțin mai mult pentru a obține aceleași rezultate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați untul și amestecați la foc mic până când untul este rupt în bucăți mici, 2 până la 3 minute. Rotiți mixerul la mediu-scăzut și amestecați până când amestecul formează aglomerări mici de dimensiunea mazării, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Într-un castron mic, amestecați gălbenușurile de ou și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de unt și amestecați pe mediu-scăzut până când aluatul se reunește pentru a forma mai multe aglomerări mari. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și frământați de mai multe ori, doar pentru a-l aduce împreună. Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare jumătate într-un disc de aproximativ 1/2 inch grosime. Înfășurați discurile în plastic și dați-le la frigider timp de aproximativ 30 de minute sau până când sunt reci, dar încă flexibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
5
Așezați un disc de aluat între două foi de pergament sau hârtie cerată și rulați 1/8 inch grosime. Dacă aluatul se fisurează când începeți să vă rostogoliți, poate fi prea rece,
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
La 8 PruneLa 8 Prune
6
Lăsați-l să stea 10 minute, apoi încercați din nou-acest aluat se rulează cel mai ușor atunci când este la temperatura rece a camerei. Anunțurile pe care le rotiți, pergamentul se va încreți, mai ales pe partea de jos. Când se întâmplă acest lucru, îndepărtați hârtia pergament de sus, neteziți orice riduri și așezați-o înapoi pe aluat. Întoarceți aluatul și repetați cu hârtia de cealaltă parte. Poate fi necesar să faceți acest lucru de mai multe ori în timpul procesului de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
7
Notă: aluatul poate fi, de asemenea, întins pe o suprafață de lucru ușor făinată, dar asigurați-vă că periați și excesul de făină din partea superioară și inferioară a aluatului înainte de răcire și coacere (metoda hârtiei pergament este mai ușoară și mai curată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
8
Așezați aluatul întins, cu pergamentul încă atașat, pe o foaie de copt și transferați-l la frigider pentru a se răci timp de 30 de minute. Repetați cu discul rămas de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
9
Scoateți pergamentul din partea superioară și inferioară a unei bucăți de aluat întins și așezați aluatul pe suprafața de lucru. Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament nouă. Folosiți tăietori de prăjituri pentru a tăia aluatul în formele dorite și transferați-l pe foaia căptușită cu pergament, distanțând prăjiturile la aproximativ 1 1/2 inci. Stivați fursecurile pe tava cu o bucată de hârtie pergament între fiecare strat. Resturile de aluat pot fi frământate ușor, apoi rerolate, dar cu cât sunt mai mult rerolate, cu atât prăjiturile sunt mai puțin fragede, așa că așezați-vă strategic tăietorii de prăjituri pentru a lăsa cât mai puține resturi. Repetați cu foaia de aluat rămasă. Răciți formele tăiate în timp ce cuptorul se preîncălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Preîncălziți cuptorul la 375 F și poziționați un suport pentru cuptor în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Presărați fursecurile pe fiecare foaie de copt cu unele dintre cele 2 linguri de zahăr rămase (este posibil să nu le folosiți pe toate) chiar înainte de a intra în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
12
Coaceți câte o tigaie, rotind foaia cam la jumătate, timp de 10 până la 13 minute, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Transferați într-un raft pentru a se răci complet. Repetați cu formele cookie rămase. Decorați cookie-urile după cum doriți sau lăsați-le simplu și simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
14
Sfaturi de depozitare: cookie-urile pot fi depozitate într-un recipient etanș, stratificat între foi de pergament sau hârtie cerată, la temperatura camerei timp de până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista