Gatiti cartea: Brunch Clafouti
Gatiti cartea: Brunch Clafouti este un vegetarian desert. Această rețetă face 4 porții cu 230 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, cointreau—orice aveți la îndemână, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Brunch Clafouti, Gatiti cartea: PBJ, și Gatiti cartea: Beignets pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Puneți o tigaie rezistentă la cuptor de 9 inci sau 10 inci la foc mediu timp de un minut sau două pentru a se încălzi. Între timp, într-un castron mediu, bateți împreună făina, 2 linguri de zahăr și sarea. Bateți treptat ouăle până când amestecul este neted și fără bulgări.
Bateți laptele și extractele.
Topiți untul în tigaia fierbinte, învârtindu-se pentru a acoperi uniform.
Presărați zahărul rămas peste unt și apoi adăugați fructele în tigaie. Creșteți căldura la mediu-mare și sotati, agitând tigaia frecvent, până când fructele se înmoaie și sucurile și zahărul formează un sirop gros, aproximativ 3 minute pentru majoritatea fructelor, mai mult pentru afine.
Opriți focul și adăugați rachiul în tigaie, agitând tigaia pentru a acoperi uniform fructele.
Se toarnă aluatul de ou în tigaie.
Coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de 10 până la 12 minute, până când este umflat pe părți și gătit complet în centru (verificați cu vârful unui cuțit).
Se servește cald cu un praf de pudră.