Gatiti cartea: BBQ Jalape8oro Poppers
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că dă-i lui Cook cartea: BBQ Jalape8o Poppers o încercare. O porție conține 78 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 26 de cenți pe porție. 57 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de slănină, jalapeinculos, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gatiti cartea: cartofi prajiti cu branza jalape, Gatiti cartea: Jalapeincalro-Cheddar-briose de porumb, și Gătește cartea: Fettuccine cu creveți Rock, porumb și Jalapeno.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 F.
Începeți prin a tăia jalapele aproximativ în jumătate pe lungime. Încercați să păstrați tulpinile intacte. Arată mai frumos așa.
Cu o lingură, răzuiți semințele și membranele de culoare deschisă. Amintiți-vă: căldura provine din semințe și membrane, așa că, dacă puteți face față sfârâitului, lăsați unele dintre ele intacte.
Apoi, umpleți fiecare jumătate de jalapeingurbo scobită cu amestecul de brânză.
Înfășurați feliile de slănină în jurul fiecărei jumătăți, acoperind cât mai mult din suprafață. Aveți grijă să nu întindeți slănina prea strâns în jurul jalapei aproximativ, deoarece slănina se va contracta pe măsură ce gătește.
Periați suprafața slăninei cu sosul dvs. preferat pentru grătar. Chutney sau jeleu de caise funcționează bine, de asemenea!
Asigurați jalapele corkos cu scobitori și introduceți-le la cuptor timp de 1 oră sau până când slănina sfârâie.