Garam Masala Pui cu legume prăjite este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 617 calorii, 32g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. Un amestec de cartofi, ulei de arahide, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma iaurtul cu lapte degresat, puteți urma acest fel principal cu Cafea Lapte De Cocos Inghetata ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ garam masala , cum se face pudra punjabi garam masala acasă, Pui prăjit cu petale de iasomie Garam Masala, șofran, alune și miere și un Tabouleh Quinoa, și Garam Masala Arahide Prăjite.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați împreună 1/4 cană de ulei, garam masala, ghimbir, usturoi și 1 lingură de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați puiul într-un vas mare de copt sau pungă de plastic, slăbiți pielea de pe pieptul și picioarele puiului și, folosind mâinile, întindeți o bună parte din amestec dedesubt. Frecați amestecul rămas în interiorul cavității de pui și peste piele. Legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie. Acoperiți ușor, refrigerați și lăsați la marinat 30 de minute sau până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ardei Arbol
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Aranjați suportul în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
4
Scoateți puiul din marinată, lăsați orice exces să se scurgă și rezervați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Lăsați puiul să stea la temperatura camerei în timp ce cuptorul se încălzește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
6
Când cuptorul este încălzit, așezați cartofii, dovleceii și ceapa în fundul unei tigaie, stropiți cu orice marinată rămasă, rămânând 1/4 cană de ulei, rămânând 1 lingură de sare și condimentați bine piper negru proaspăt măcinat. Aruncă la haină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cuțit De Toaletă
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
7
Așezați puiul, pieptul în sus, deasupra legumelor și prăjiți până când pielea devine maro și legumele încep să se frageze, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Periați iaurtul pe pui și continuați să prăjiți până când puiul este bine rumenit, sucurile se limpezesc atunci când coapsa interioară este străpunsă cu un cuțit, picioarele se mișcă ușor în articulație și un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a registrelor coapselor160 până la 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ încă 40 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Lăsați puiul să se odihnească cu cel puțin 10 până la 15 minute înainte de servire.
Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Nigl Freiheit Gruner Veltliner cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.